Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Ψάχνεις την έμπνευσή σου τα βράδια στισ σκέψεις σου. Σημειώσεις κρατάς , γιατί τα δάκρυα γρήγορα στεγνώνουν. Παρωδικά φιλιά στο αεράκι , ανάσσες από εικόνες και η μοναξιά παρούσα. Το τίποτα υπήρξε όλα όσα είχες. Τι κι αν έχεις δίκιο σε όλα, έφταιξες σε όλα. Δεν περιμένω να με κατανοήσεις , μόνο να με ακούσεις~

http://www.youtube.com/watch?v=ShZd6SxdaZk

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Λανθασμένη αντίληψη!


Ποιος μπορεί να σου πει "σ'αγαπώ" και τα μάτια να μην βουρκώσουν , γιατί τέλος θα σημαίνει. Καλοκαίρι και θα ήθελες μια δικαιολογία για να μείνεις μέσα , κρύο να κάνει έξω , βροχή και που να πας. Μελωδίες ντύνουν το σκοτάδι και δεν έχεις από κάπου να περάσεις , να κοιτάξεις ψηλά και να δεις ένα παραθύρι , ένα φως ανοιχτό , κάποιον που να κάθεται στο μπαλκόνι και να σε περιμένει.
Έχουν αλλάξει νόημα τόσα πράγματα, τα όνειρα δεν ερμηνεύεις.
Αγαπώ , σημαίνει αγγίζω!

Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Θα σε ακουμπήσω σε όποιο φιλί βρω, θα σου αφήσω την ψυχή μου σε όποια ανάσα βρω και μου πει πως θα περάσει από σένα. Τα ηλιοβασιλέματα δεν σου εξήγησαν σωστά πως λειτουργούν και γιατί υπάρχουν. Θα σου μιλήσω για μένα σε ό,τι πιο λίγο βρω , σε ό,τι πιο μικρό. Η νύχτα σε αγγίζει πιο πολύ από το είναι μου;! τότε τι θες και κοιτάς;! Όσο πιο γρήγορα τρέχω , τόσο πιο γρήγορα φεύγουν οι σκέψεις. Έχω πάψει να συλλογίζομαι τα αισθήματα , μόνο τις εικόνες που έχω αποτυπώσει.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Ο ήλιος κρύφτηκε πίσω από το νησί και τονίζει την μέρα που φεύγει. Γυρνάς το βλέμμα στην θάλασσα, το φεγγάρι την κάνει να μοιάζει ψεύτικη, όπου πέφτει το φως του, και αυτό κλεμμένο το έχει. Η αύρα σου αλμυρή , η σκέψη σου βουτηγμένη όμως στα φιλιά σου.