Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ετυμολογία

Σου λένε κάτι οι λέξεις ή απλά σε παρασέρνουν οι σκέψεις;! Πέρα από όλους συγκαταλέγεσαι στα απορριπτέα. Ποτέ δεν ξέρεις λες και προχωράς στο σκοτάδι, σε σωρό από σκουπίδια σε συσσωρευμένες προσδοκίες ή αμαρτίες. Να σου αφήσω το φως αναμμένο; εγώ μπαίνω σε τροχιά. Να μην ξεχάσεις να ορίσεις, να ξεχάσεις και να πεις , δεν πειράζει, μια άλλη φορά.
Δεν ξεχνιόμαστε αγκαλιά, δεν προδίδουμε τα φιλιά, δεν περνιόμαστε για έξυπνοι, αλλά οι λέξεις δεν σημαίνουν τίποτα.
Προσπερνάς, κοιτάς και χαμογελάς ή απλά αφαιρέθηκες;! με διαφορά, απέχεις από όλους. Μην ξεχνάς πως δεν αγαπάς, μόνο αγαπιέσαι και είσαι απών για να το μάθεις από πρώτο χέρι.
Βαστάς για λίγο την μαγκούρα μου;! ανακούφιση η συνάντηση, εγώ θα ξεκουράζω την μέρα, εσύ θα κρατάς τα μπόσικα για το αύριο που δεν έρχεται.
Καταλαβαίνεις όσα σου λένε ή απλά κουνάς το κεφάλι συγκαταβατικά; μαζί με όλους καίγεσαι, να μάθεις πως αν κρατηθείς από την στιγμή, θα μείνεις εκεί, αν συνεχίσεις, κάτι θα σε σταματήσει και θα σου επιστρέψει τις εικόνες όλου του κόσμου στο παρελθόν σου.
Μην πεις πως δεν στα είπαν, πως δεν σε προειδοποίησαν, μην ξεχνάς, πως αφήνεσαι και όλα συσσωρεύονται στα μάτια σου.
Οι ψυχές μοιράζονται; αγοράζονται; αγκομαχούν για το μέλλον ή προσδοκούν το παρόν να τις κάλυπτε για το άπειρο της κάψας τους;!
Σημασία στα σημαντικά, προσδοκία στην απελπισία και ο δρόμος είναι εδώ να σε περιμένει αιώνες και καημούς, μην φοβάσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: