Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Ψυχή


Πονεμένη ψυχή που για κάποιον λόγο θα πρέπει να πληρώνω τους καημούς , τις πληγές άλλων. Να δίνεις και να αντέχεις να είσαι έτσι , να σε παρασέρνει η ορμή του είναι σου που ποτέ δεν το επιτήδευσες . Θα μιλήσεις , θα πεις το παράπονο και τι; Θα κοιμηθεί για ένα βράδυ χώρια σου και θα ξαναρθεί το επόμενο , γιατί θα ήθελες όλα να είναι αμοιβαία , να έρχονται όλα χωρίς να ζητάς , γιατί επαίτης δεν γεννήθηκες. Το πιο δύσκολο πράγμα , να νιώθεις έτσι . Να είσαι αντίκρυ στην θάλασσα και να λαμβάνεις σιωπή.

8 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Aν δε ζητήσεις πως θα έρθουν όλα;

καλημέρα Ευγενία :)

Σπύρος Μπένος είπε...

Μερικές φορές η σιωπή έχει να πεί πολλά!!!

Εvgenia Tr είπε...

em...

οτι εχει έχει , αλλά να πει :)

iLiAs είπε...

..αυτές τις μέρες, η θάλασσα μας έχει αποπλανήσει!
..αχ..ψυχούλα...
Καλησπέρα Ευγενία!

Μαριλένα είπε...

Eμένα γιατί δεν μου απαντάς;

Καλέ, δε με βλέπεις; :ΡΡΡ

Ηλιας....Just me! είπε...

Θα μιλήσεις , θα πεις το παράπονο και τι; Θα κοιμηθεί για ένα βράδυ χώρια σου και θα ξαναρθεί το επόμενο , γιατί θα ήθελες όλα να είναι αμοιβαία , να έρχονται όλα χωρίς να ζητάς , γιατί επαίτης δεν γεννήθηκες.


Αυτή η πρόταση κρύβει τόση πολλή αλήθεια μέσα της. Θα ήθελες, θα θέλαμε όλα να είναι αμοιβαία. Να μην γίνεσαι αλλά και να μην φαίνεσαι ακόμα και αν ζητάς κάτι που δικαιωματικά πλέον σου ανηκει επαίτης... Αλλά μερικές φορές η ζωή θέλει να μας διδάξει άλλα πράγματα με τον τρόπο της. Όπως και να έχει η θάλασσα θα είναι σιωπηλή και θα κρατά για πάτα κρυφά τα μυστικά που θα της εκμηστυρεύεσαι!

Εvgenia Tr είπε...

μαριλένα , το"εμ" ήταν για σένα :Ρ παραπονιάρα :Ρ

μας αποπλάνησε;;; για λέγε για λέγε :Ρ ( για τον Ηλία)

ηλία just me , μην νομίζεις κ στην θάλασσα τα λέμε , γιατί θέλουμε απαντήσεις!

Cinderelen είπε...

Καλησπέρα Ευγενία μου :)